Spørsmål

Hjelper ikke disse tiltakene kriminelle?
Jovisst, på samme måter som gardiner også gjør det. Men vil du bo uten, bare fordi noen gjør skumle ting bak?
Jeg har ingenting å skjule
Lukker du døren når du benytter toalettet? Har du gardiner hjemme? At man vil ha privatliv er ikke synonymt med at man gjør noe galt. Det samme prinsippet gjelder når man velger å sende brev i konvolutt istedenfor som postkort.
Hvor kan jeg spørre om hjelp til å utføre tiltakene?
Vi har dessverre ikke noen support-tjeneste eller diskusjonsforum (enda ihvertfall). Den enkleste måten er nok å spørre på Facebook eller Twitter hvor du kan tagge brukeren \@SerDeg. Men på generelt grunnlag har vi nok ikke kapasitet til å “håndholde” enkeltbrukere. Forslag til forbedring av artiklene mottas derimot med takk!
Hvor kan jeg sende forslag og tilbakemeldinger?
Det anbefalte stedet er issue-trackeren på Github. Du kan også bruke vår IRC-kanal #serdeg.no på Freenode (lenken åpner webchat, men ikke forvent rask respons), Facebook eller Twitter.
Dette er en god sak, jeg vil hjelpe!
Vil du bidra med arbeid, tar vi gladelig i mot både hjelp i issue-køa og pull-requests mot repositoriet på Github. Vi blir også veldig takknemlige for hjelp til å spre det glade budskap. :) Vil du gjøre mer for saken anbefaler vi at du melder deg inn i og støtter foreningene listet på lenkesiden.
Hvilken personvernpolicy har dere?
Vi vil vite minst mulig om deg, alt vi vil er å nå ut til folk. Derfor lagrer vi heller ingen cookies i nettleseren din, og sporer ikke våre brukere på noen måte.
Hvem står bak denne siden?
Denne siden er laget på privat initiativ av Håvard Pedersen, en indignert nerd. Serverplass og SSL-sertifikater er sponset av Host1 AS og logo er sponset av Enjoy Design AS.
Hvilken lisens har dere på nettstedet?
Creative CommonsCC-BY-4.0. Kort fortalt kan du bruke innholdet fritt så lenge du krediterer nettstedet “SerDeg.no”.
Du har glemt å nevne X, du må skrive mer om X
For all del, tips meg gjerne via kanalene nevnt ovenfor. Men sjansen er også stor for at jeg har utelatt det med vilje. Jeg har kuttet informasjonsmengden med hard hånd fordi målet er å ikke overvelde folk med for mye. Siden er altså ikke ment å være et komplett oppslagsverk. :)
Hvilke teknologier benytter siden?
  • Pelican er en static site generator i Python som produserer nettstedet fra Markdown-filer.
  • Bootstrap 4 er et CSS-rammeverk som danner grunnmuren for designet.
  • Shariff er delingsknapper for sosiale medier som forhindrer sporing.
  • Font Awesome for grafiske symboler